top of page
Graan-22.jpg
Tijd als geheim ingrediënt

Als je Graan zegt dan zeg je Floortje. Zij is de bezielster die vanuit een enorme passie voor ambachtelijk bakken ging experimenteren met desem en een eigen recept voor het ultieme pizzadeeg ontwikkelde. Geen smaakmakers, geen bloemverbeteraars, maar puur natuur.

Haar geheime ingrediënt? Tijd.
Ze spendeerde jaren om het perfecte recept te vinden. Maar ook het deeg zelf vraagt tijd. We kneden het met veel geduld en laten het 48 uur rijzen. Dan is het makkelijker verteerbaar en optimaal van smaak.

Op het ritme van de seizoenen

Onze pizza’s worden buiten in de traditionele houtoven op onze gezellige patio gebakken. Dat betekent dat het deeg onderhevig is aan de seizoenen – hoe kouder hoe stroever het deeg bijvoorbeeld – maar ook aan de temperatuur en het hout van de oven.

Het deeg beweegt dus mee op het ritme van de seizoenen. Daardoor proeft een pizza hier elke dag een beetje anders. En dat vinden wij heerlijk boeiend.

  • Facebook
  • Instagram
Enkel kwaliteitsingrediënten

Niet alleen ons deeg, ook de toppings krijgen veel aandacht. We gebruiken enkel kwaliteitsproducten. Onze groenten komen recht van’t veld, de fior di latte van een echte Italiaanse kaasmaker en de tomatensaus bereiden wij met veel zorg en de heerlijkste kruiden.
Op ons pizzamenu vind je onovertroffen klassiekers, maar ook verrassende seizoenspizza’s.

Ambachtelijke bieren

De liefde voor het ambacht vind je ook in onze dranken terug. Wij trekken volop de kaart van kleinschalige, bijzondere bieren die, net zoals ons pizzadeeg, aan de hand van wilde fermentatie worden gemaakt. Verwacht je aan verrassende smaakcombinaties.

bottom of page